Palontorjuntatekniikka

Asiantuntijaryhmä kehittämässä palontorjuntatekniikkaa

Palontorjuntatekniikan kehitysryhmä on asiantuntijaryhmä, jonka jäsenten yhteisenä tavoitteena on edistää paloturvallisuutta ja kehittää palontorjuntatekniikan ylläpitoa, laatua ja teknisiä mahdollisuuksia.

Ryhmään kuuluu palontorjuntaan liittyvien teknisten yhdistysten ja paloturvallisuudenorganisaatioiden asiantuntijoita.

Ryhmän julkaisemat materiaalit jakavat neuvoja ja informaatiota yleisellä tasolla. Ennakoiva, ohjeistava toiminta ja tiedon jakaminen ovat tärkeitä voimavaroja palontorjunnassa, nyt ja tulevaisuudessa. Yhteinen tieto on kaikkien taito!

Onko sinulla palautetta tai kysymyksiä?

Jos haluat kommentoida tai kysyä jotain palontorjuntatekniikan ylläpitoon, suunnitteluun tai teknisiin ratkaisuihin liittyen, ota meihin yhteyttä: tekniikka@spek.fi.

Pelastustoimen aamupäivä 17.3.2023 – Tervetuloa

Tukes järjestää tänäkin vuonna yhteistyössä SPEKin kanssa virtuaalisen pelastustoimen laitteiden aamupäivän perjantaina 17.3.2023 klo 9.00–12.00. Maksuton tilaisuus järjestetään Teamsissä. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tapahtumapäivän ohjelman ja pääsyn tilaisuuteen löydät alla olevista linkeistä.

Pelastustoimen laitteiden aamupäivä on tarkoitettu onnettomuuksien ehkäisyn sekä rakenteellisen paloturvallisuuden kanssa työskenteleville henkilöille, erityisesti esimerkiksi ohjaus- ja valvontatyöhön osallistuville pelastusviranomaisille ja palotekniseen suunnitteluun osallistuville henkilöille.

Kutsua saa jakaa eteenpäin muille tapahtumasta kiinnostuneille.