Tekijänoikeudet

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön www-sivujen käyttö

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön spek.fi-sivujen käytössä noudatetaan seuraavia ehtoja:

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestöllä on kaikki oikeudet sivuilla esitettyyn materiaaliin, ellei erikseen ole toisin mainittu. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön sivujen sisällön käyttö yksityiseen tai yrityksen tai organisaation sisäiseen käyttöön on sallittu. Sivujen käyttö kaupalliseen tarkoitukseen ja edelleen jakelu on kielletty. Uutisia ja lehdistötiedotteita saa käyttää informaatiotarkoituksessa edellyttäen, että tietolähde mainitaan asianmukaisesti.

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ei takaa sivujen virheetöntä toimivuutta. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestöllä on oikeus muuttaa sivujen ulkoasua ja sisältöä sekä estää käyttäjien pääsy sivuille haluamanaan ajankohtana.

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ei vastaa sivuilla olevien tietojen oikeellisuudesta eikä sivujen käytöstä käyttäjälle mahdollisesti aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Lähettäessään Suomen Pelastusalan Keskusjärjestölle materiaalia sähköpostin tai sivujen kautta, käyttäjä vahvistaa sen, ettei lähetetty aineisto ole laitonta tai sisällä viruksia.