Palotarus-leirikeskus

Palokärki Palotaruksella

Monipuolinen kurssi- ja leirikeskus Palotarus

Koronatilanteesta johtuen Palotarus ei ole käytössä ennen 1.6.2020. Tietojen tarkentuessa tiedotamme asiasta lisää.

SPEKin kurssi- ja leirikeskus Palotarus sijaitsee Padasjoella, upean luonnon keskellä, kauniiden vesien äärellä. Käytössäsi ovat nykyaikaiset ja toimivat koulutustilat.

Palotarus tarjoaa monipuoliset ja tasokkaat puitteet kokouksille, kursseille, seminaareille sekä TYKY-päiville toukokuusta lokakuuhun. Voit järjestää siellä turvallisuuskursseja, sillä alueella on hyvät mahdollisuudet myös monipuolisiin alkusammutusharjoituksiin.

Iso-Tarusjärven erämaa-alueelle on matkaa Helsingistä 150 km, Lahdesta 50 km ja Jyväskylästä 125 km.

Palotarus tarjoaa toimivat puitteet erilaisten kurssien järjestämiseen. Kurssirakennuksen koulutustilassa on paikat noin 36 henkilölle.

Majoittuminen Palotaruksella

Palotarukselta löytyy majoitustiloja moneen eri tarkoitukseen. Kurssirakennuksessa majoituskapasiteettia on yhteensä 36 henkilölle. Rakennuksen alakerrassa on sauna- ja takkahuonetilat.

Alueelta löytyy kahdeksan kahden hengen mökkiä ja kaksi paritaloa. Mökit ovat varattavissa ainoastaan kesäaikana (huhtikuu-lokakuu). Mökeissä ei ole vesijohtoa. Palotaruksella on kaksi erillistä rantasaunaa, Metso ja Teeri, Iso-Tarusjärven rannalla. Rantasaunoilla on laiturit, joilta pääsee mukavasti uimaan.

Palotarus on kaikkea tätä

  • Harjoitusalueet monimuotoiseen koulutustoimintaan
  • Toimivat koulutustilat erikokoisille ryhmille
  • Nykyaikainen keittiörakennus ja erätunnelmainen kota
  • Tasokkaat majoitusmahdollisuudet

Varauskalenteri

Va­rauk­set:
Tii­na Suk­si
p. 040 511 0307
tii­na.suk­si@spek.fi