Tapahtumat ja seminaarit

Tällä sivulla esitellään SPEKin järjestämiä tapahtumia ja seminaareja. Koulutuskalenterista näkyvät kaikki koulutukset ja seminaarit.

Rakenteellisen palonehkäisyn opintopäivät 23.–24.9.2020, Kajaani

Tule kuulemaan ajankohtaiset tiedot rakenteellisesta palonehkäisystä, turvallisuudesta ja rakentamisen ohjauksesta. Pääset myös verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa.

Opintopäivät on tarkoitettu kaavoittamisen, rakentamisen ja rakenteellisen paloturvallisuuden valvontaan, ohjaukseen ja suunnitteluun osallistuville viranomaisille sekä rakennusten suunnitteluun, vakuuttamiseen ja toteutukseen osallistuvien yritysten henkilöstölle.

Yritysturvallisuusfoorumi 20.-22.10.2020, m/s Silja Symphony

Tapahtumassa tarjotaan uusinta tietoa yritysten safety-toiminnoista, palo- ja pelastusturvallisuudesta, turvallisuuden eri osa-alueiden kytkeytymisestä toisiinsa ja riskeihin varautumisesta.

Yritysturvallisuusfoorumilla tapaat kollegoitasi yritysturvallisuuden eri sektoreilta, kartutat tietojasi ja kasvatat ammatillista verkostoasi. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Finnsecurityn, Suomen Palopäällystöliiton ja Suomen Paloinsinööriyhdistyksen kanssa.

Vapaaehtoiset pelastustoiminnassa -seminaari

Vuonna 2019 pelastusalalla käynnistyi kaksi valtakunnallista vapaaehtoisten ja viranomaisten yhteistyötä tukevaa hanketta: sisäministeriön Vapaaehtoiset pelastustoiminnassa-hanke sekä Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön Vapaaehtoisten ja viranomaisten yhteistyö -hanke.

Nämä molemmat hankkeet esiteltiin seminaarissa 10.12.2019. Lisätietoja ja tallenne alla olevasta linkistä.

SPEK LIVE: Ilmastonmuutos ja kriisinkestävyys – Varautumisseminaari

Ilmastonmuutos ja kriisinkestävyys oli Varautumisseminaarin teemana 3.12.2019. Katso videotallenne.

Välittäjäjuhlat

Välittäjäjuhlilla 26.11.2019 keskusteltiin, miten muistisairaiden, ikääntyneiden ja muiden erityisryhmien asumisen turvallisuudesta huolehditaan inhimillisesti ja ennakoiden.

Tässä ovat Välittäjäjuhlilla nähtyjen esitysten alustukset: