Ajankohtaista

EtusivuAjankohtaista
SPEK uutiskirjeet

SPEK uutiskirjeet

Uusimmat SPEK-uutiskirjeet.

Lue lisää ›
Blogit

Blogit

Ajankohtaisia katsauksia turvallisuuteen.

Lue lisää ›
Medialle

Medialle

Tietoa medialle.

Lue lisää ›
Juuri nyt
 • Palokuntanuorten leiri ei syntyisi ilman innostuneita aikuisia

  19.7.2019

  Palokuntanuorten leirillä lapset ja nuoret ja heidän viihtymisensä ja hyvinvointinsa ovat pääasia. Mutta ilman upeita, aktiivisia, ihania, mahtavia, innostuneita, vapaaehtoisia aikuisia leiriä ei syntyisi. Uudenmaan Pelastusliiton ja Helsingin Pelastusliiton yhteisellä Pistoliekki 2019 -alueleirillä on mukana noin 550 leiriläistä, joista 345 on lapsia ja nuoria ja reilut 200 on aikuisia toimihenkilöitä.

 • Kirkon paloturvallisuus perustuu tekniikkaan ja henkilöstön osaamiseen

  25.6.2019

  Historiallisesti arvokkaat kirkolliset rakennukset on seurakuntien mukaan lähes aina varustettu paloilmoitin- ja murtohälytysjärjestelmillä sekä alkusammutusvälineillä. Myös kameravalvonta on yli puolessa kirkoista. Tämä selviää Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön seurakunnille tekemästä kyselystä, joka tehtiin kirkkojen paloturvallisuusohjeen päivityksen yhteydessä.

 • Maahanmuuttajia kannustetaan mukaan palokuntatoimintaan

  19.6.2019

  OTE-M-hanke tekee yhteistyötä palokuntien kanssa, jotta saadaan kasvatettua maahanmuuttajataustaisten ihmisten kiinnostusta palokuntatoimintaa kohtaan. Tavoitteena on tarjota uusia taitoja ja saada valmiuksia työelämään tai mahdollistaa jopa pelastusalan ammatit mahdollisena ammatinvalintana.

 • Kutsu medialle: Parituhatta palokuntanuorta ahkeroivat kesän leireillä

  18.6.2019

  Kesäkuun lopussa käynnistyy palokuntanuorten koulutusleirien sarja eri puolilla Suomea. Leireille kokoontuu vajaat 2000 palokuntanuorta vapaaehtoisesti ahkeroimaan ja opiskelemaan palokuntalaisen taitoja. Koulutukset käynnistyvät leireillä päivittäin aamupalan jälkeen ja päättyvät iltapäivällä. Sen jälkeen on aikaa käydä uimassa, pelailla ja huvitella kavereiden kanssa.

 • Uusi palokuntahaku on avattu

  11.6.2019

  Uusi palokuntien hakujärjestelmä on avattu 24365.fi-sivuillamme. Järjestelmästä voi hakea palokuntaa vapaalla tekstihaulla, palokunnan nimellä, kunnalla, pelastusliitolla tai pelastuslaitoksella. Pelastuslaitokset voivat halutessaan linkittää hakusivuston omille kotisivuilleen.

Edellinen 1 2 3 ... 67 68 69Seuraava
Ajankohtaista

Hanki turvaksesi kotivara! Lue ohjeita onnettomuuksien ehkäisemiseen ja vaaratilanteissa toimimiseen www.kodinturvaopas.fi.