Ajankohtaista

EtusivuAjankohtaista
SPEK uutiskirjeet

SPEK uutiskirjeet

Uusimmat SPEK-uutiskirjeet.

Lue lisää ›
Blogit

Blogit

Ajankohtaisia katsauksia turvallisuuteen.

Lue lisää ›
Medialle

Medialle

Tietoa medialle.

Lue lisää ›
Juuri nyt
 • Vuokramökkien paloturvallisuusohjeiden valmistelu on käynnissä

  22.11.2019

  Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö on aloittanut lyhytaikaiseen vuokramajoitukseen, kuten vuokramökkien tai Airbnb-asuntoihin liittyvän paloturvallisuusohjeistuksen valmistelun. Ohjeistus laaditaan kansainvälisessä yhteistyössä neljän muun maan, Belgian, Italian, Slovenian ja Turkin kanssa osana Euroopan palotorjuntaliittojen yhteisjärjestön CFPA Europen toimintaa.

 • Paloturvallisuusviikko, Operaatio Ruokakassi sekä Myllyn ja Itäharjun Prismat keräävät palovaroitinlahjoituksia

  19.11.2019

  Turun seudullakin on ihmisiä, joiden taloudellinen tilanne on niin tiukka, että rahat eivät riitä edes ruokaan. Sellaisessa tilanteessa esimerkiksi palovaroittimet eivät ole ostoslistassa kovin korkealla. Paloturvallisuusviikolla kaikki voivat auttaa Paloturvallisuusviikolla vähävaraisia. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön koordinoima Paloturvallisuusviikko, Itäharjun ja Myllyn Prismat sekä Operaatio Ruokakassi keräävät Paloturvallisuusviikolla 23.11.-1.12. palovaroittimia vähävaraisille.

 • Osoitehaavi auttaa löytämään perille

  14.11.2019

  SPEKin koordinoima Paloturvallisuusviikko tekee tänä vuonna yhteistyötä Maanmittauslaitoksen Osoitehaavi-hankkeen kanssa. Osoitehaavi on verkkopalvelu, jolla kerätään tietoa sisäänkäyntien ja kulkupisteiden sijainnista valtakunnalliseen osoitetietovarantoon. Kulkupisteiden kartoittamisesta on hyötyä esimerkiksi pelastustoimelle hälytystilanteissa.

 • Paloturvallisuusviikko muistuttaa liesien turvallisesta käytöstä

  13.11.2019

  Lieden käyttö on kotien suurin paloturvallisuusriski. Paloautot starttaavat suomalaisiin koteihin kahdeksan kertaa päivässä, ja noin kolmessa tapauksessa syynä on valvomaton lieden käyttö tai liedelle jätetyt tavarat. Paloturvallisuusviikon kampanjalla kannustetaan ihmisiä turvalliseen lieden käyttöön. Paloturvallisuusviikkoa vietetään 23.11.–1.12.

 • Kyberturvallisuus on tärkeä osa sinunkin arkipäivääsi

  8.11.2019

  Tietoturvamurrot, salasanavarkaudet ja palvelunestohyökkäykset eivät ole vähenemässä. Mitä sinä voit tehdä niiden ehkäisemiseksi? Tässä sinulle vinkkejä siihen, kuinka voit toimia yksilönä ja organisaatiossa mahdollisimman turvallisesti verkossa.

Edellinen 1 2 3 ... 69 70 71Seuraava
Ajankohtaista

Hanki turvaksesi kotivara! Lue ohjeita onnettomuuksien ehkäisemiseen ja vaaratilanteissa toimimiseen www.kodinturvaopas.fi.