Ajankohtaista

EtusivuAjankohtaista
SPEK uutiskirjeet

SPEK uutiskirjeet

Uusimmat SPEK-uutiskirjeet.

Lue lisää ›
Blogit

Blogit

Ajankohtaisia katsauksia turvallisuuteen.

Lue lisää ›
Medialle

Medialle

Tietoa medialle.

Lue lisää ›
Juuri nyt
 • SPEK on mukana Timanttiteko 2018 -palkitussa hankkeessa

  22.3.2019

  Turvallisuuskomitea on myöntänyt vuoden 2018 Timanttiteko-palkinnon Kansallisen ilmastonmuutokseen sopeutumissuunnitelman 2022 toimeenpanolle. Palkinto jaettiin Suomen Erillisverkot -konsernin järjestämässä turvallisuusalan ammattilaisten vuotuisessa yhteistyötapahtumassa Erve Foorumissa 21.3.2019. SPEK on mukana palkitussa hankkeessa.

 • Osallistuitko suuronnettomuusharjoitukseen Kouvolassa? Vastaa kyselyyn

  7.3.2019

  Jos osallistuit Kouvolan harjoitukseen joko työpaikalla tai kotona, vastaathan kyselyymme. Vastanneiden kesken arvotaan kolme ämpärillistä herkullista kotivaraa. Kysely suljetaan maanantaina 11.3. klo 23.59. Kyselyn tulokset julkaistaan huhtikuussa.

 • SPEK mukana tulipaloja koskevan tiedon jakamisessa EU:ssa

  5.3.2019

  Olimme mukana Euroopan Unionin nyt toisen kerran järjestämässä FIEP-kokouksessa (Fire Information Exchange Platform) Brysselissä 27.2. Kokouksen tarkoituksena oli tehostaa paloturvallisuutta koskevan tiedon jakamista jäsenmaiden kesken ja antaa tilannekatsaus EU:ssa meneillään olevista hankkeista paloturvallisuuden kehittämiseksi.

 • NouHätä!-kampanjassa uusi ennätys: mukana 554 koulua

  5.3.2019

  Tämän lukuvuoden NouHätä!-pelastustaitokampanja on parhaassa vauhdissa. Mukana on 30 uutta koulua ja kokonaisuudessaan niitä on ennätysmäiset 554. Pelastuslaitosten turvallisuuskouluttajat opettavat yläkouluissa kahdeksasluokkalaisille onnettomuuksien ennaltaehkäisyä sekä toimintaa vaaratilanteissa.

 • Hyvällä tulityökoulutuksella ehkäistään suurpaloja

  28.2.2019

  Tulitöiden turvallisuuskoulutusta antavat lähes 1200 kouluttajaa eli kurssinjohtajaa, jotka järjestävät ja toteuttavat koulutuksen itsenäisesti. He kouluttavat tulityöntekijöitä, luvanmyöntäjiä ja tulityövartijoita. Heidän työnsä suuri merkitys näkyy tulitöistä aiheutuneiden suurpalojen määrän jyrkkänä laskuna kolmikymmenvuotisen koulutushistorian aikana.

Edellinen 1 2 3 ... 66 67 68Seuraava
Ajankohtaista

Hanki turvaksesi kotivara! Lue ohjeita onnettomuuksien ehkäisemiseen ja vaaratilanteissa toimimiseen www.kodinturvaopas.fi.