Ajankohtaista

EtusivuAjankohtaista
SPEK uutiskirjeet

SPEK uutiskirjeet

Uusimmat SPEK-uutiskirjeet.

Lue lisää ›
Blogit

Blogit

Ajankohtaisia katsauksia turvallisuuteen.

Lue lisää ›
Medialle

Medialle

Tietoa medialle.

Lue lisää ›
Juuri nyt
 • Uudet NouHätä!-oppimateriaalit helpottavat opettajien työtä

  17.9.2019

  NouHätä!-kampanjan oppimateriaaliuudistus valmistuu syksyn aikana. Uusien materiaalien lähtökohtana on helpottaa ja tukea opettajien työtä turvallisuuskasvatuksen parissa. Niillä halutaan myös vastata entistä paremmin opetussuunnitelmien perusteiden sisältöihin. Koulujen ilmoittautuminen kampanjaan on alkanut.

 • Päivä Paloasemalla ja Paloturvallisuusviikko tulevat taas

  16.9.2019

  Paloturvallisuusviikkoa vietetään jälleen marras-joulukuun taitteessa, ja sen teemana on turvallinen lieden käyttö jokaisessa kodissa. Paloturvallisuusviikon käynnistää koko perheen Päivä Paloasemalla -tapahtuma lauantaina 23.11. vauhdikkaasti yli 330 paloasemalla eri puolilla Suomea. Kannattaa siis pistää jo kalenteriin.

 • Erityisryhmien asumisturvallisuus on yhteispohjoismainen haaste

  3.9.2019

  Tanskassa järjestettiin elokuussa Nordic Fire & Safety Days -konferenssi, jossa esiteltiin pohjoismaista palo- ja turvallisuustutkimusta. Asumisen turvallisuuden teemat ja erityisryhmien paloturvallisuus näkyivät hyvin konferenssin esityksissä. Kyse on yhteispohjoismaisesta haasteesta, johon vaikuttaa esimerkiksi väestön ikääntyminen. Konferenssiin osallistui SPEKin johtava asiantuntija Kari Telaranta.

 • Kipinä-työkalu kannustaa, ohjaa ja tukee nuorisotyötä

  2.9.2019

  Palokuntien nuorisotoiminta on saanut avukseen Kipinä-työkalun, jolla osaston toimintaa voidaan kehittää tavoitteellisesti pitkällä aikajänteellä. Työkalu sisältää 28 erilaista arvioitavaa kohdetta sekä Kipinä-barometrin, joka antaa kokonaiskuvan ja kehityskohteet. Kipinä-työkalu kannustaa, haastaa, ohjaa ja tukee nuorisotyön kehittämistä.

 • Vaikuta vastaamalla SPEKin mainetutkimukseen

  28.8.2019

  SPEKin mainetutkimus on parhaillaan käynnissä. Jäsenillemme ja muille sidosryhmille on lähetetty kutsu kyselyyn, mutta jos et ole saanut kutsua, voit vastata oheisesta linkistä.

Edellinen 1 2 3 ... 68 69 70Seuraava
Ajankohtaista

Hanki turvaksesi kotivara! Lue ohjeita onnettomuuksien ehkäisemiseen ja vaaratilanteissa toimimiseen www.kodinturvaopas.fi.