Uutiset

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön uusilla verkkosivuilla korostetaan tärkeitä teemojamme turvallinen asuminen, turvallinen työpaikka ja pelastusalan vapaaehtoiset. Nämä liittyvät olennaisesti tavoitteeseemme turvallisesta ja kriisinkestävästä yhteiskunnasta.

Perinteisen sivunavigaation lisäksi etusivulta löytyvät suorat reitit sisältöihin, jotka liittyvät turvalliseen asumiseen, turvallisiin työpaikkoihin ja pelastusalan vapaaehtoisiin. Etusivulla on myös oikotiet erityisryhmien asumisturvallisuuden, pelastussuunnitelman, turvallisuuspätevyyksien ja palontorjuntatekniikan aiheisiin.

Lisäksi SPEKin verkkosivut palvelevat portaalina. Niiden kautta löydät reitin lukuisille sivustoille, joista etusivullakin näkyvät muun muassa palokuntaan-, pelastusalan naiset-, CTIF-, CFPA Europe- ja kampanjasivustot.

Verkkosivujen sisältöä on tiivistetty merkittävästi aiempiin sivuihin verrattuna. Tavoitteena on ollut raikkaammat ja helppokäyttöisemmät sivut. Niiden kehittämistä jatketaan edelleen sivuston julkaisun jälkeen.

Tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihimme!

Lue myös