Uutiset

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö haluaa nostaa kuntavaaleissa esille kolme teemaa: palokuntien tulevaisuuden, ikääntyneiden turvallisen asumisen ja kuntalaisten turvallisuustaidot.

Kuvassa emojit liekki, vanha mies ja nainen sekä käsisammutin.

Monella kuntavaaliehdokkaalla saattaa loppukiristä huolimatta olla takki tyhjänä pidentyneen vaalikampanjan takia. SPEK on julkaissut ehdokkaille valmista somemateriaalia, jossa huomioidaan monikielisyys, kunnan ja kaupungin näkökulmat sekä eri somekanavat, jotta kuvat näkyvät äänestäjille oikeassa koossa.

Kuvat ovat vapaasti ehdokkaiden ja sidosryhmiemme käytössä eli kuvien käyttöön ei tarvitse kysyä lupaa. Kuvia voi julkaista omilla sometileillä yhden, viisi tai vaikka kaikki! Muista vain hashtag #PaloturvallinenKunta.

Ohjeet kuvapankin käytöstä

Valitse kuvapankissa oikea kansio: #PaloturvallinenKunta tai #PaloturvallinenKaupunki. Kuvat ovat muuten samoja.

Valitse kansion sisällä oikea somekanava: Facebook, Twitter tai Instagram.

Osa kuvista on ruotsiksi tai englanniksi. Osassa kuvista on ehdokkaan ja äänestäjien välistä vuorovaikutusta edistäviä kysymyksiä.

Kuvapankissa on Word-tiedosto, jossa on valmiita ehdotuksia julkaisun saatesanoista somessa. Voit myös käyttää omia saatesanoja.

Kun julkaiset kuvan, käytä mielellään toista näistä: #PaloturvallinenKunta tai #PaloturvallinenKaupunki

Taustabriiffi kuntavaaliehdokkaille

Lue SPEKin taustabriiffi, jossa on tarkemmin avattu sitä, miten ja miksi paloturvallisuutta voi tukea kunnassa. Linkki taustabriiffiin ja kuvapankkiin on alla. Samalla tarjoamme neljä ehdotusta somekuvista, jotka löytyvät myös kuvapankista.

Lue myös