Uutiset

Isänpäivä lähestyy. Ja isäthän – no osa niistä – ovat usein tekniikasta innostuneita. Joten mitenkäs tuo paloturvallisuustekniikka?

SPEKiltä löytyy monenlaista klassikkoa ja uudenkarheaa tekniikkaopasta, jotka voit ilmaiseksi ladata netistä ja kietoa punaiseen rusettiin.

Melkein voi jo kuvitella ilahtuneen ilmeen isänpäivän aamuna.

SPEKin julkaisuista löytyy mm. Paloilmoittimen käyttö ja ylläpito -opas. Kouvolassa paloilmoitin vaikutti marraskuussa siihen, että ei tullut pahempaa paloa.

Jos uudet teknologiat puhuttelevat niin isä varmasti palaa halusta päästä hypistelemään opasta uusien teknologioiden sovellus- ja käyttömahdollisuuksista paloturvallisuudessa.

Älykkäistä ratkaisuista innostuneille tutkijahenkisille isäihmisille on Paloturvallisuuden huomiointi ja asenteet nykyaikaisessa älyrakentamisessa kuin tehty.

IT-isiä hemmotellaan muutenkin. Internet of Things -teknologian hyödyntäminen paloturvallisuudessa on yhden julkaisumme aiheena.

Ja vaikka et uskoisi niin nämä oppaat ovat kaikkien käytössä maksutta. Se on melkein kuin isänpäivä ja joulu samassa. Issuu-palvelusta löytyvät kaikki SPEKin julkaisut, 183 kappaletta tällä hetkellä.

Hmm… Pitäisikö kuitenkin antaa isälle myös suklaata lahjaksi?

Lue myös