Uutiset

Tieturva 1 -koulutus on 2.1.2020 alkaen mahdollista suorittaa vain verkkokoulutuksena. Tämän muutoksen myötä Tieturva 1 -kurssinjohtajapätevyydet ovat päättyneet 31.12.2019, ja Tieturva 1 -lähiopetus on poistunut koulutusvalikoimasta. Verkkokoulutuksen voi suorittaa osoitteessa e-tieturva.fi.

Tieturva 1 -koulutus on Tieturva 1 -verkkokoulutus on kurssilaiselle maksuton, ja pätevyys on voimassa 5 vuotta verkkokoulutuksen suorituskuukaudesta. Todistuksen koulutuksen suorittamisesta voi tulostaa itselleen tai tallentaa tietokoneelle. Koulutuksen suorittanut voi halutessaan tilata muovisen pätevyystodistuksen eli Tieturva 1 -kortin SPEKin verkkokaupasta, osoitteesta verkkokauppa.spek.fi. Kortin hinta on 14 €.

Tarve kurssin siirtämiselle verkkoon on tullut elinkeinoelämästä. Sähköinen koulutus on ajan hengen mukaista ja tarjoaa mahdollisuuden opiskeluun ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutus on myös muuttunut verkkoon siirtämisen yhteydessä maksuttomaksi, mikä osaltaan parantaa yritysten kilpailukykyä.

Lue myös