Yritysturvallisuusfoorumi 2022

Yritysturvallisuusfoorumi 2022 – teemana iskunkestävä yritys

Yrityksiin kohdistuvat uhkat ovat konkretisoituneet entistä selkeämmin viime aikoina. Tämän vuoden Yritysturvallisuusfoorumin teemana on iskunkestävä yritys – yrityksen kriisinkestävyys liiketoiminnan jatkuvuuden elinehtona.

Foorumin esityksissä pohditaan, mistä iskunkestävyys muodostuu ja miten sitä kehitetään. Lähestymiskulmina ovat yrityksen johtaminen ja iskunkestävyys, sisäinen kriisiviestintä, yritysten psykologinen turvallisuus sekä kansainvälisen toimijan varautuminen uhkiin.

Onnettomuustilanteiden case-esimerkit ja niistä saatavien oppien hyödyntäminen on vuosien aikana ollut suurta kiinnostusta herättävä aihe. Tällä kertaa esillä on Helsingissä tapahtunut Meiran paahtimon tulipalo ja siitä saadut opit.

Vierailu Skydd 2022 -messuille

Yritysturvallisuusfoorumin yhteydessä vieraillaan Tukholmassa järjestettävillä Skydd 2022 -messuilla, joka on vuoden suurin pohjoismainen turvallisuusalan messutapahtuma. Turvallisuustekniikka ja paloturvallisuus ovat messujen tämän vuodet teemat.

Tapaa kollegoita, täydennä ammatillista tietoasi

Seminaari, vierailu Skydd 2022 -messuille ja alan ammattilaisten tapaaminen keskusteluineen muodostavat kokonaisuuden, joka antaa poikkeuksellisen tiiviin tietopaketin ja verkostoitumismahdollisuuden kaikille turvallisuusalalla työskenteleville ja turvallisuuden kehittämisestä kiinnostuneille, toimialasta riippumatta.

Yritysturvallisuusfoorumissa tapaat kollegoitasi yritysturvallisuuden eri sektoreilta, kartutat tietojasi ja kasvatat ammatillista verkostoasi.

Foorumin järjestävät Suomen Palopäällystöliitto, Finnsecurity, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ja Suomen Paloinsinööriyhdistys.

Yritysturvallisuusfoorumi risteillään 26.–28.10.2022 Silja Symphonyllä. Ilmoittaudu mukaan pian tai viimeistään 27.9.2022.