EtusivuAjankohtaistaUusi palokuntahaku on avattu

Uusi palokuntahaku on avattu

11.6.2019 8:49

Uusi palokuntien hakujärjestelmä on avattu 24365.fi-sivuillamme. Järjestelmästä voi hakea palokuntaa vapaalla tekstihaulla, palokunnan nimellä, kunnalla, pelastusliitolla tai pelastuslaitoksella. Pelastuslaitokset voivat halutessaan linkittää hakusivuston omille kotisivuilleen.

Palokuntahaku2.png

Uusittu turvallisuusosaamisen hallinnointikanta HAKA on ollut käytössä noin vuoden. Aikaisemmassa HAKAssa oli palokuntahaku, jota toivottiin myös uuteen. Uusi palokuntahaku löytyy osoitteesta http://24365.fi/palokuntahaku/.

HAKA palvelee eri käyttäjäryhmiä. Osa pelastusliitoista ja myös pelastuslaitoksista on ottanut HAKAn aktiiviseen käyttöön palokuntakursseille ilmoittautumisissa. Myös kaikki kesän palokuntanuorten leirit toteutetaan HAKAn kautta. Pelastusliittoja HAKA palveleekin varsin hyvin.

HAKAan kirjattujen tapahtumien lukumäärätiedot löytyvät osoitteesta http://24365.fi/hakatilastot/. Koska kaikki palokunnat eivät vielä käytä HAKAa, kaikkien palokuntien luvut eivät ikävä kyllä näy sivustolla.

Erinomainen esimerkki HAKA-käyttäjien aktiivisuudesta ovat Etelä-Pohjanmaan ja Varsinais-Suomen palokunnat, jotka käyttävät HAKAa systemaattisesti. Kun tämä toimintatapa leviää kaikkialle Suomeen, saadaan näkyviin kaikki työ, jota palokunnissa tehdään – siis muutenkin kuin hälytysten ja harjoitusten osalta. Tästä olisi hyötyä palokunnille itselleen, kun viestitään sopimuspalokuntien työn merkityksestä.

Kommentit

Lisää kommentti

Ei kommentteja