EtusivuAjankohtaistaTule kehittämään palokuntien järjestökoulutusta

Tule kehittämään palokuntien järjestökoulutusta

10.11.2017 14:00

SPEK on tuottanut vuosien varrella paljon koulutusmateriaalia palokuntien järjestötoiminnan tukemiseksi sekä järjestökoulutuksen opetussuunnitelman. SPEKin palokuntien järjestötoimikunta on tehnyt kartoituksen koulutuksesta ja todennut uudistamistarpeen. Nyt haetaankin osaavia henkilöitä koulutuksia kehittämään asiantuntijaryhmään.

Nykyinen järjestökoulutuksen opetussuunnitelma ei täysin vastaa niihin haasteisiin, joita palokunnissa tällä hetkellä on. Koulutustarjonta on keskittynyt lähinnä palokuntanuorten ja palokuntanaisten kursseihin. Eri kursseilla on myös päällekkäisyyksiä ja koulutusmenetelmät ovat pääsääntöisesti perinteisiä. Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen vaatii myös toimenpiteitä. Mm. edellä mainituista syistä SPEKin järjestötoimikunta päätti kokouksessaan 28.10. lähteä uudistamaan järjestökoulutusta. 

Haemme nyt asiantuntijoita kehittämään koulutustarjontaa. Tavoitteena on kokemukseltaan laaja, asiantuntijapohjainen työryhmä jonka koko on kuitenkin hyvä olla kompakti. Tutustu oheiseen rekrykirjeeseemme ja hae mukaan jos osaamista, aikaa ja kehittämishalua riittää.

haemmeosaaviahenkilöitä.pdf


Kommentit

Lisää kommentti

Ei kommentteja