EtusivuAjankohtaistaJanette Heikkilä Anjalan VPK:sta valittiin vuoden palokuntanuorisotyöntekijäksi
Juuri nyt
21.4.2018


 
 

Janette Heikkilä Anjalan VPK:sta valittiin vuoden palokuntanuorisotyöntekijäksi

JanetteHeikkilä_3.JPG
Vuoden 2017 palokuntanuorisotyöntekijäksi on valittu Janette Heikkilä Anjalan VPK:sta. Janettesta välittyy intohimo palokuntaa kohtaan, joka konkretisoituu toiminnaksi ja haluksi toimia palokuntanuorten hyväksi.

Janette on ollut Anjalan VPK:n nuoriso-osaston kilpailutoiminnan koordinaattori ja valmentaja syksystä 2013 lähtien. Hänen johdollaan ja valmennuksellaan sekä muiden valmennuksen koordinoinnillaan Anjalan VPK:n nuoriso-osasto on menestynyt erittäin hyvin Kaakkois-Suomen palokuntanuorille suunnatuissa kalustokilpailuissa ja muussa toiminnassa. VPK on voittanut valtakunnan tasolla palokuntanuorten Suomen mestaruuden kalustonkäsittelyssä vuosina 2012, 2014 ja 2015. Vuonna 2017 Anjalan VPK osallistui kilpailuihin kahdella joukkueella - ja saavutti kaksoisvoiton. 

Anjalan VPK:n nuoriso-osasto on ollut vuosikausia esimerkillinen osasto, joka on tuottanut palokuntaan jatkuvuutta ja nuorisotyöhön toimivia toimintamalleja. 

Vuoden palokuntanuorisotyöntekijä -huomionosoitus myönnetään tunnustuksena ansiokkaasta ja menestyksekkäästä viimeaikaisesta työstä palokuntanuorisotoiminnan hyväksi. Valinnan tekee Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön nuorisotyötoimikunta. Nuorisotyöntekijän nimeämisen tarkoituksena on edistää palokuntanuorisotyötä Suomessa, kohottaa palokuntanuorisotyön arvostusta sekä kiittää aktiivisesta toiminnasta. 

Lisätietoja:
Järjestöohjaaja Timo Sovanen, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö, puh. 040 511 2481 

Kommentit

Lisää kommentti

Ei kommentteja