EtusivuTurvatietoaPaloturvallisuusTyöpaikallaTurvallisuuskävely

Turvallisuuskävely

Turvallisuuskävelyt on hyvä toteuttaa yrityksen turvallisuuskoulutuksen yhteydessä. Turvallisuuskävelyssä kierretään oma, tuttu työpaikka ja tehdään havaintoja työpaikan riskeistä ja vaaranpaikoista. Työntekijät oppivat ehkäisemään vaaratilanteita, tutustuvat alkusammutuskalustoon ja muuhun turvallisuustekniikkaan.

Turvallisuuskävelyssä on tärkeää myös oppia tuntemaan työpaikan uloskäynnit ja niihin liittyvät avausmekanismit. Avausmekanismeja saattaa olla hyvinkin erilaisia. Työpaikan uloskäytävät kuljetaan ulos, kokoontumispaikalle asti.
Turvallisuuskävely antaa työntekijöille konkreettiset tiedot turvallisuuden perusteista sekä lisää turvallisuustietoisuutta ja yhteistä vastuuta.

SPEKin kautta voi tilata yrityksen poistumisharjoituksen ja työpaikan turvallisuuskävelyn. Hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Kysy lisää

SPEK järjestää laadukasta turvallisuuskoulutusta. Koulutuksistamme löytyy muun muassa Turvallisuuspäällikön kurssi, jolta kurssilainen saa perustiedot ja -taidot suunnitella ja toteuttaa työpaikan turvallisuustehtäviä. Tutustu kursseihin täällä.

Turvallisuuskävelyn tarkastuslista toimii turvallisuuskävelyn apuna. Tulostettava tarkastuslista löytyy tästä.

Yhteystiedot

Asiantuntija
Juha Hassila 
p. 040 758 7846 

Asiantuntija
Jari Pouta
p. 040 733 0797

Vanhempi asiantuntija
Ilpo Leino
p. 045 657 7290 


sähköpostit:
etunimi.sukunimi@spek.fi