Logo pieni.jpg                                  Palotarus_slogan.jpg

  

Palotaruksen kurssi-ja leirikeskuksen oheispalvelut

Olemme lisänneet Palotaruksen palveluita. Teemme yhteistyötä alueen yrittäjien kanssa, jotta vieralunne olisi mahdollisimman antoisa. Tervetuloa viihtymään kanssamme!

Alkusammutusharjoittelua

Kauttamme on mahdollista varata alkusammutusharjoittelua. Koulutusta järjestävät alan ammattialaiset. Paikalle tuodaan kaikki tarvittava varustus aina suojavälineistä alkaen. Alkusammutuharjoitus aloitetaan pienellä teoriaosuudella, jonka jälkeen jokainen pääsee itse käyttäämään sekä sammutuspeitettä että sammutinta. Aikaa on varattava noin 2-3 h, ryhmän koosta riippuen.

Kylpytynnyri

Mikä olisikaan mukavampi tapa rentoutua seminaaripäivän jälkeen kuin astua kuumaan höyryävään kylpytynnyriin ja kuunnella linnunlaulua tai katsella tähtitaivasta? Pystymme järjestämään kylpytynnyrin joko lämmitettynä tai omatoimisesti vedet kantaen ja lämmittäen, miten vain halutaan.

Elämyksiä, pelejä, leikkejä

Tiukan asian jälkeen on vapaa-ajan ja yhdessä tekemisen aika. Alueelta löytyy loistava patikointireitti Ilves-polku omatoimisille seikkailijoille. Jos taas halutaan elämyksiä niitä tarjoaa Hämeenlinnalainen Suomen Tilaus Aktiviitetit oy