EtusivuSPEKPalotaruksen kurssi- ja leirikeskus

 Logo pieni.jpg                                      Palotarus_slogan.jpgPalotaruksen kurssi- ja leirikeskus ei ole varattavissa talviaikana marraskuusta-huhtikuuhun.

Linkki esittelyyn ja hinnastoon   

Palotarus kurssi- ja leirikeskus

SPEKin leiri- ja kurssikeskus Palotarus sijaitsee Padasjoella, upean luonnon keskellä, kauniiden vesien äärellä.

Palotarus tarjoaa monipuoliset ja tasokkaat puitteet kokouksille, kursseille, seminaareille sekä TYKY-päiville. Palotarus on lähellä. Iso-Tarusjärven erämaa-alueelle on matkaa Helsingistä 150 km, Lahdesta 50 km ja Jyväskylästä 125 km.

Yksi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön keskeisimmistä tehtävistä on edistää ja ylläpitää vapaaehtoispalokuntakulttuuria sekä edistää ja osaltaan huolehtia vapaaehtoispalokuntien toimintakyvystä ja resurssien riittävyydestä. Palotaruksen uusi kurssirakennus on tarkoitettu kaikkien palokuntalaisten käyttöön.

SPEK tukee yksilöiden ja yhteisöjen, erityisesti palokuntien jäsenten, turvallisuustietouden ja  – taitouden, sekä pelastusalan vapaaehtoishenkilöstön yhteisöllisyyden kehittämistä. Padasjoen leiri- ja harjoitusaluetoiminnan kehittäminen on osa tätä työtä.

Palotarus Kurssipaikkana

SPEKin kurssikeskus Palotarus tarjoaa toimivat puitteet myös turvallisuuskurssien järjestämiseen. Alueella on hyvät mahdollisuudet monipuolisten alkusammutusharjoitusten järjestämiseen.

Kurssien lisäksi Palotaruksella voi järjestää erilaisia kokouksia, seminaareja ja leirejä. Valmiudet erähenkisten tapahtumien järjestämiseen ovat hyvät. Koulutustapahtuma virkistävässä ja uudessa ympäristössä, tekee yhteisestä koulutuspäivästä työssä viihtymistä ja työkykyä ylläpitävän kokonaisuuden. Käytössäsi ovat nykyaikaiset ja toimivat koulutustilat luonnon keskellä.

Palotarus on kaikkea tätä

- Harjoitusalueet monimuotoiseen koulutustoimintaan
- Toimivat koulutustilat erikokoisille ryhmille
- Nykyaikainen keittiörakennus maukkaine ruokineen ja erätunnelmainen kota kesäiltojen viettoon, vaikkapa makkaranpaiston tai lohen loimutuksen äärellä
- Tasokkaat majoitusmahdollisuudet

                       

Lisätietoja


Koulutus- ja viestintäassistentti
Johanna Kuittinen
p. 0400 197 558


 sähköposti
 etunimi.sukunimi@spek.fi

Ajo-ohje ja kartta
Nimi
Ajo-ohje.pdf (389,5 kB)
Aluekartta2016.pdf (4,14 MB)