EtusivuPalokuntatoimintaTäyttä toimintaa -yleisötapahtuma

Täyttä toimintaa –tapahtuma koko perheelle

lauantaina 7.6. klo 10-12

Helsingin keskustassa järjestetään lauantaina 7.6. palokuntaharrastusta esittelevä koko perheen Täyttä toimintaa -yleisötapahtuma klo 10–12 Mannerheiminaukiolla Kiasman edustalla sekä Paasikivenaukiolla tien toisella puolella.

Niin lapset kuin aikuisetkin ovat tervetulleita tutustumaan palokuntatoimintaan ja kokeilemaan alkusammutusta, sankoruiskutusta tai ikuistamaan itsensä muistoksi palokunta-aiheiseen valokuvaan. Paikalla on myös monenlaista muuta hauskaa: paloautoja, pomppurata, ilmapalloja sekä palokuntanaisten SM-kilpailu.

Tapahtuma on ilmainen ja sitä isännöi Aki Linnanahde.

 

yleisotapahtuma.jpg

 

Palokuntaparaati marssii halki keskustan 7.6.

Lauantaina 7.6. aamupäivällä Helsingin keskustassa kulkee myös perinteinen palokuntaparaati, jossa esittäytyy useita paloajoneuvoja sekä marssii lähes 300 palokuntalaista. Näyttävä paraati lähtee liikkeelle klo 11.30 Kasarmitorilta ja päättyy klo 12.15–12.30 eduskuntatalon edustalle. Täyttä toimintaa -tapahtuman ohi paraati kulkee n. klo 12.

Täyttä toimintaa -yleisötapahtuman järjestää Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö. Palokuntaparaatin pääjärjestäjänä toimii Helsingin VPK. Yleisötapahtuma on osa Yleinen palokuntalaiskokous -tapahtumaa, joka kokoaa 7.6. Helsinkiin palokuntalaisia ympäri Suomen.

Lisätietoja Täyttä toimintaa -tapahtumasta: Tiia Fredriksson, p. 040 777 9760