KIPINÄÄ_logo_kuva.jpg

Mikä on Kuntohälytys?

Kuntohälytys-liikuntakampanja haastaa palokuntien nuoriso-osastot ympäri Suomen kesä-marraskuussa 2018 ylös, ulos ja liikkeelle!

Kilpailun palkinnot

Kolme eniten 30.11. mennessä liikkunutta joukkuetta saavat kukin 1 000 euroa liikuntavälineiden hankintaan tai johonkin liikunnalliseen toimintaan: laskettelureissuun, tapahtumapuistovierailuun, liikunnalliseen viikonloppuun jossain urheiluopistossa tai johonkin muuhun vastaavaan. 

1 000 euroa vastaavaan tarkoitukseen saa myös Youtubessa eniten katselukertoja 30.11. mennessä kerännyt liikuntavideo. 

Mitä kampanjalla tavoitellaan?

Palokuntanuorten liikuntatempauksen tavoitteena on lisätä liikunnallisuutta nuorten viikkoharjoituksissa,  tuoda tätä kautta monipuolisuuttaharjoituksiin, tukea palokunnan tehtävissä jaksamista ja erityisesti antaa nuorille kipinää liikkumiseen ja peruskunnon ylläpitoon. 

Miten mukaan?

1. Nuoriso-osastot ilmoittautuvat mukaan kampanjaan ilmoittamalla palokunnan nimen ja yhteyshenkilön s-postiosoitteen tästä

2. Nuoriso-osastot tekevät kesä-marraskuussa harjoituksissaan tai jossain muussa yhteydessä liikunnallisia suoritteita. Esimerkkisuorituksia löytyy työryhmän palokuntanuorisotyön liikunta- ja hyvinvointityöryhmän ideoimasta Kuntohälytys-liikuntavihkosta. Ideoita voi katsoa myös Kuntohälytyksen  Facebook-sivulta, josta löytyy viimesyksyisen kampanjan videoita.

3. Jokainen suoritus kirjataan ylös. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille joukkueille. Liikuntaa voi tehdä myös muina kuin viikkoharjoitusiltoina eli osasto voi kokoontua vaikka viikonloppuna yhdessä pelaamaan jotain peliä.  

4. Lopulta kolme (3) eniten liikuntasuoritteita tehnyttä nuoriso-osastoa palkitaan rahapalkinnoilla.

Mukaan saa lähteä milloin vain kesä-marraskuun aikana!

Kilpailujuliste

Liikuntavihko