Palokuntanaisten tapahtumat

Palokuntanaistoiminnan tapahtumat löydät tarkemmin Haka kalenterista.

KilpailutSeuraava kilpailu järjestetään la 11.6.2016 Jyväskylässä. Säännöt löytyvät materiaalia -sivulta. Netti-Iines ei ole enää käytössä.

Iineksen suunnittelusta on vastannut SPEKin palokuntanaistyön tulevaisuustyöryhmä.


CTIF kansalliset kilpailut järjestetään joka vuosi, ellei kansainvälisen kilpailun vuoksi päätetä pitää välivuotta. CTIF kansainväliset nuorten kilpailut järjestetään joka toinen vuosi. CTIF kansainväliset kilpailut järjestetään joka neljäs vuosi. Palokuntanaisilla on oma sarja CTIF kilpailuissa. Lisätietoja Suomen CTIF-sivustolta www.ctif.fi.

Sampo-maljan järjestämisestä vastaa FSB. Säännöt 2010-12 sivupalkista.  

Opintopäivät

Palokuntanaisille järjestetään vuosittain kahdet opintopäivät. Opintopäivillä kokoontuu myös pelastusliittojen naistyön edustajafoorumi. Foorumin tarkoituksena on tarjota aikaa keskustelulle ja päätöksenteolle sekä luoda mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda asioita esille. Opintopäivät ovat avoimet kaikille palokuntanaisille. Opintopäivät antavat tietoa ja oppia ajankohtaisista trendeistä naistyössä. Naistyön opintopäivät järjestetään monesti yhdessä palokuntanuorisotyön kanssa.

Pääemäntäpäivät

Vuosittain järjestetään pelastusliittojen pääemännille Pääemäntäpäivät. Siellä pääemännät suunnittelevat koulutuksia ja toimintaa ja hiovat paitsi keittiöveitsiä, myös omia taitojaan. Nämä taidot he sitten siirtävät eteenpäin uusille innokkaille kokkikolmosille.


Palokuntanaisten kilpailusäännöt
Palokuntanaisten SM-Iines kilpailusäännöt löytyvät materiaali-sivulta. Klikkaa tästä ja tutustu tarkemmin. 
Yhteystiedot
Järjestöohjaaja
Marika Punamäki
p. 044 745 5065

Sähköposti
etunimi.sukunimi(a)spek.fi