Palokuntatapahtumat

 Paloturvallisuusviikon_logo_kampanjoilla_png_pieni.png

Päivä Paloasemalla -tapahtuma on pelastusalan suurin yksittäinen tapahtuma ja on osa vuosittaista paloturvallisuusviikkoa. Tapahtuma tavoittaa vuosittain liki 100 000 kävijää yhden päivän aikana. Päivä Paloasemalla on koko perheen tapahtuma, jossa voi kartuttaa tärkeitä paloturvallisuustaitoja ja pääsee tutustumaan palokunnan toimintaaan. Lisätietoja löydät www.paloturvallisuusviikko.fi.

Yleinen palokuntalaiskokous 

Joka kolmas vuosi järjestetään yleinen palokuntalaiskokous. Edellinen yleinen palokuntalaiskokous järjestettiin kesäkuussa 2018 Vaasassa. Kokoukseen kerääntyivät sopimuspalokuntien edustajat tekemään yhteisiä päätöksiä ja linjauksia vapaaehtoispalokuntatoiminnasta.

palokuntaan-mainos (2).jpg

Palokuntaan.fi on sivusto, joka on suunnattu palokuntalaisille ja palokuntatoiminnasta kiinnostuneille. Palokuntaan.fi on jatkuva rekrytointitapahtuma netissä. Sivujen kautta pääset tutustumaan palokuntatoimintaan ja löydät lähimmän palokuntasi helposti. 

Haka tapahtumakalenteri

Parhaiten löydät valtakunnalliset ja alueelliset tapahtumat,Haka palokuntarekisterin tapahtumakalenterista. Kalenterista voit valikoida kohderyhmän  tai vaikkapa alueen mukaan sinua kiinnostavat tapahtumat. Kalenterista löydät myös muiden pelastusalan toimijoiden tapahtumia ja koulutuksia.


HAKA_nettikuva2.jpg