Palokuntatapahtumat

 

PPA_LOGO_eipvm_200x160.gif

Päivä Paloasemalla -tapahtuma on pelastusalan suurin yksittäinen tapahtuma. Se tavoittaa vuosittain liki 70 000 kävijää yhden päivän aikana. Päivä Paloasemalla on koko perheen tapahtuma, jossa voi kartuttaa tärkeitä paloturvallisuustaitoja ja pääsee tutustumaan palokunnan toimintaaan. Tapahtuma on tulevaisuudessa osa Pohjoismaista paloturvallisuusviikkoa. Lisätietoja löydät www.paivapaloasemalla.fi.

spek_palokuntalaiskokous-2014_juliste_A3_v2_FIN_20140120_hires kopio.jpg

Joka kolmas vuosi järjestetään yleinen palokuntalaiskokous. Edellinen yleinen palokuntalaiskokous järjestettiin kesäkuun alussa 2014 Finlandia-talossa Helsingissä. Kokoukseen kerääntyivät sopimuspalokuntien edustajat tekemään yhteisiä päätöksiä ja linjauksia vapaaehtoispalokuntatoiminnasta. Seuraava kokous pidetään Vaasassa 2018. Katso lisää Helsingin kokouksesta täältä.


palokuntaan-mainos (2).jpg

Palokuntaan.fi on sivusto, joka on suunnattu palokuntalaisille ja palokuntatoiminnasta kiinnostuneille. Palokuntaan.fi on jatkuva rekrytointitapahtuma netissä. Sivujen kautta pääset tutustumaan palokuntatoimintaan ja löydät lähimmän palokuntasi helposti. 

Haka tapahtumakalenteri

Parhaiten löydät valtakunnalliset ja alueelliset tapahtumat,Haka palokuntareikisterin tapahtumakalenterista. Kalenterista voit valikoida kohderyhmän  tai vaikkapa alueen mukaan sinua kiinnostavat tapahtumat. Kalenterista löydät myös muiden pelastusalan toimijoiden tapahtumia ja koulutuksia.

HAKA_nettikuva2.jpg