Tuoreimmat lehdistötiedotteet
14.5.2019 Haastavinta kansalaisille on pärjääminen ilman sähköä tai vettä
Kansalaisten kriisinkestävyys olisi koetuksella pitkässä sähkö- tai vesikatkossa. Lähes puolet kansalaisista arvioi pärjäävänsä ilman juoksevaa vettä enintään kaksi vuorokautta ja kolmannes kokee, ettei selviäisi ilman sähköä, jos sähkökatko kestää vähintään kolme vuorokautta. Nämä tiedot käyvät ilmi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön tutkimuksesta, joka käsittelee kansalaisten varautumista ja kriisinkestävyyttä.
4.5.2019 Palkittu nuorisotyöntekijä tekee upeaa työtä palokunnissa
Vuoden 2018 palokuntanuorisotyöntekijäksi on valittu Mirva Leinonen. Hän on saattanut positiivisella otteellaan sekä Tuohikotin että Mäntyharjun palokuntien nuoriso-osastot uuteen kukoistukseen. Molemmissa palokunnissa nuorisomäärän kasvu ja toiminnan vireytyminen on ollut huimaa.
25.4.2019 Jokivarren koulu Orimattilasta on NouHätä!-mestari 2019
Jokivarren koulu Päijät-Hämeen pelastustoimen alueelta on tämän vuoden NouHätä!-mestari. Pelastustaitojen Suomenmestaruutta tavoitteli tänään Pelastusopistolla Kuopiossa 22 joukkuetta, yksi jokaiselta pelastustoimen alueelta. Kilpailussa miteltiin pelastustaito-osaamisessa ja turvallisuustiedoissa. Voittajajoukkueessa kilpailivat Helmi Salo, Julia Heinänen ja Eveliina Koskinen.