Tuoreimmat lehdistötiedotteet
20.11.2014 Paloturvallisuus paranee tekniikalla ja läheisistä välittämällä
Ihmiset elävät yhä vanhemmiksi, ja tavoitteena on, että omassa kodissa asutaan mahdollisimman pitkään. Tällaiset asiat tuovat haastetta turvallisuusasioille. On aiheellista kysyä, kuinka asuminen turvataan ihmisen ikääntyessä. Ikäihmisten asumisen turvallisuus on tämänvuotisen Paloturvallisuusviikon yhtenä painopisteenä. Paloturvallisuutta voi edistää niin teknisillä ratkaisuilla kuin läheisistä huolehtimallakin.
19.11.2014 Päivä Paloasemalla tapahtumiin odotetaan lauantaina 100 000 kävijää
Päivä Paloasemalla -tapahtumaa vietetään tulevana lauantaina yli 360 paloasemalla eri puolilla Suomea. Iloiseen ja elämykselliseen koko perheen turvallisuustapahtumaan odotetaan jopa 100 000 vierasta. Päivä Paloasemalla -tapahtumat ovat osa Paloturvallisuusviikkoa, jonka tärkeänä teemana tänä vuonna on ikäihmisten paloturvallisuus. Tapahtumapaikat kannattaa tarkistaa netistä osoitteesta paloturvallisuusviikko.fi.
17.11.2014 Vuoden Palokuntanuorisotyöntekijä -palkinto meni Kauniaisiin
Tuore Vuoden Palokuntanuorisotyöntekijä Jens Tegengren osaa arvostaa nuorisotyötä ja sen tekijöitä. Hän on itse kasvanut Grankulla FBK:n nuoriso-osastolta hälytysosastoon ja palokunnan päälliköksi. Hän on taistellut nuoriso-osaston puolesta ja saanut palokuntansa nuorisotyön kukoistamaan yli 10 vuoden aktiivisella toiminnalla. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön nuorisotyötoimikunnan valinta Vuoden Palokuntanuorisotyöntekijäksi julkistettiin maanantaina Helsingissä.