Tuoreimmat lehdistötiedotteet
7.4.2014 Osaavatko viisitoistavuotiaat toimia oikein tulipalossa?
Nou Hätä! -kampanjan pelastustaitokilpailu on edennyt aluekilpailuihin. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön koordinoimassa kampanjassa yläkoululaiset oppivat kevään aikana arjen turvataitoja. Kahdeksasluokkalaiset kilpailevat finaalipaikoista torstaina 10.4. Kampanjan polttopisteessä on tänä vuonna poistumisturvallisuus ja teemana Bongaa EXIT. Tiedostusvälineet ovat tervetulleita seuraamaan kilpailuja.
2.4.2014 Ensimmäisellä vuosineljänneksellä 30 palokuolemaa
Tulipaloissa on ensimmäisellä vuosineljänneksellä kuollut 30 ihmistä, selviää Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ennakkotiedoista. Palokuolemien määrä on lisääntynyt huomattavasti edellisten kahden vuoden vastaavasta ajasta. Viime vuonna samaan aikaan palokuolleita oli 19, toissa vuonna 18.
19.3.2014 Paloturvallisuus on jokaisen omissa käsissä
Oman lähiympäristön paloturvallisuus on valtaosaltaan jokaisen omissa käsissä. Siksi suomalaiset haastettiin osallistumaan Oma paloharjoitus -kampanjaan osana marras-joulukuussa järjestettyä Paloturvallisuusviikkoa. Tarkoitus oli saada ihmiset parantamaan lähiympäristönsä turvallisuutta kodin piirissä, töissä, päiväkodissa ja koulussa. Kampanjaan osallistui lähes 60 000 suomalaista.