forward.png PÄÄSIVULLEbanneri_turvallisuuspaivat.png

Esiintyjät

Tiistai 5.11.

laurakankaala.JPG     iiro.jpg

Laura Kankaala ja Iiro Uusitalo ovat tietoturva-alan ammattilaisia. Uusitalo työskentelee ohjelmistotalo Solitalla pilvipalveluiden ja tietoturva-asioiden asiantuntijana. Liikenne- ja viestintäministeriö palkitsi Uusitalon valkohattutoiminnastaan vuonna 2018 Tietoturvan suunnannäyttäjä -tunnustuspalkinnolla.

 Kankaala on toiminut mm. F-Securen tietoturvakonsulttina. Vapaa-ajallaan nämä ammattihakkerit jäljittävät tietoturva-aukkoja. Kankaala ja Uusitalo esiintyivät myös Ylen vuoden 2019 Team Whack – kaikki on hakkeroitavissa -dokumenttisarjassa.


Ari Järvinen, HVK Digipooli pst, yrittäjä KyberGuide

Asumiseen liittyvät digiturvallisuuden riskit voivat toteutuessaan heijastua laajalti yhteiskuntaan. Arin aiempi työkokemus nivoutuu talotekniikan osaamiseen, jota nyt hyödynnetään HVK:n rahoittamana RT- ja ST-kortistoissa julkaistavien, rakennusten digiturvallisuutta parantamaan pyrkivien ohjeiden avulla.


 Timi Rantanen, teknologiajohtaja, Triuvare Oy

Lähestulkoon keski-ikään asti ehtinyt nuori, joka on koko elämänsä ajan ollut kiinnostunut kaikesta tekniikasta. Triuvare Oy:n perustaja ja teknologiajohtaja, nykyään merkittävä osa työstä on siis tutustua kaikkeen uuteen ja mielenkiintoiseen, sekä arvioida niistä saatavia hyötyjä ja riskejä.


Keskiviikko 6.11.

KarimPeltonen05 (1).jpg

Karim Peltonen
toimii Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä asiantuntija- ja kehittämispalveluista vastaavana johtajana sekä toimitusjohtajan varamiehenä. Hänellä on pitkä kokemus erityisesti varautumisen ja omatoimisen varautumisen kysymyksistä.


Päivi Rauramo.jpg

Päivi Rauramo toimii työterveyden, -turvallisuuden ja -hyvinvoinnin asiantuntijana Työturvallisuuskeskuksessa sekä on tietokirjailija. Rauramo kouluttaa ja on kirjoittanut julkaisuja aiheista mm. Etäjohtaminen ja virtuaalinen vuorovaikutus työyhteisössä sekä 
Epäasiallisen käyttäytymisen ehkäisy ja käsittely työpaikalla.


Altti Näsi, viestintäpäällikkö, Punainen Risti Ensiapu

Altti Näsi toimii viestintäpäällikkönä Punaisella Ristillä. Työtehtävien kautta Näsillä on ollut aitiopaikka seurata mediakentän murrosta Suomea koskettaneissa tapahtumissa, kuten turvapaikanhakijoiden räjähdysmäinen kasvu 2015, kouluammunnat 2007 ja 2008 sekä Nokian vesikriisi 2007. Näsi viimeistelee parhaillaan viestintäaiheista väitöskirjaansa Lapin yliopistoon.


Reijo Lintula, toimitusjohtaja, RTL-Palvelut Oy

toiminut yli 30 vuotta valvonta- ja tarkastustehtävissä sekä yli 20 vuotta Turvatekniikan keskuksen nimeämänä valtuutettuna tarkastajana. Tarkastuskohteet ovat vaihdelleet matkailuautosta voimalaitoksiin ja terveysasemista räjähdysvaarallisiin tiloihin.


Juhani Eronen, johtava asiantuntija, Viestintävirasto

Juhani Eronen on työskennellyt Kyberturvallisuuskeskuksessa vuodesta 2006. Juhani toimii tällä hetkellä johtavana asiantuntijana, vastuualueenaan haavoittuvuuksiin, tietoturvaloukkauksiin ja tietoturvan varmistamiseen liittyvät tehtävät. Tämän vuoden aikana työn painopiste on siirtynyt tulevaisuuden teknologioiden turvallisuuden tutkimiseen ja varmistamiseen.