EtusivuKoulutusYrityskoulutusSPEK Turvallisuuspäivät

SPEK Turvallisuuspäivät 2019

turvallisuuspaivat_twitter.jpg

Kävikö sinun työpaikallasi jälleen kerran niin, että turvallisuustarkastuksia tehtiin, puutteita kirjattiin, mutta mitään niiden korjaamiseksi ei tehdä? Ketä se edes kiinnostaa? Vai kiinnostaako sittenkin?

Entä vieraileeko sinun työpaikallasi urkkija? Onko työpaikkasi talotekniikka kytketty verkkoon? Pääseekö urkkija sitä kautta sammuttamaan lämmityksen, paloturvajärjestelmät tai murtojärjestelmät? Miten se voidaan estää?

Etätyö antaa ihanan mahdollisuuden tehdä työtä kodin rauhassa ja sovittaa jouhevasti yhteen perheen ja työnantajan tarpeita. Mutta entä työturvallisuus? Tai vakuutus? Tai erilaiset vastuukysymykset? Mitä asioita työnantajan on otettava huomioon etukäteen?

Nämä ovat esimerkkejä teemoista SPEK Turvallisuuspäivillä 5.–6.11.2019 Tampereella. Ilmoittaudu mukaan ja kasvata osaamistasi turvallisuudessa.

Katso ohjelma täältä

Tutustu tarkemmin seminaarin esiintyjiin täältä


 sijainti.png

 Paikka: Sokos Hotel Torni, Ratapihankatu 43, 33100, Tampere


hintalappu.png

Koulutuksen hinta:

595€* (+ alv 24%)


*Seminaarimaksu sisältää ohjelman ja ohjelman mukaiset ruokailut.


ilmoittautuminen.png

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu SPEKin koulutuskalenterissa: 

https://koulutus.spek.fi/Default.aspx?tabid=70&id=3984

Ilmoittaudu viimeistään 21.10. mennessä!


Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 21.10.2019 saakka. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % maksuista. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta etukäteen, veloitamme koko seminaarin hinnan. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtumisesta tulee ilmoittaa: tiina.suksi@spek.fi tai milja.loyttyniemi@spek.fi

Jos peruutus johtuu sairastumisesta, lääkärintodistusta vastaan veloitamme peruutuskuluina ainoastaan toimistokulut 12 €/seminaari. Lääkärintodistus on toimitettava viimeistään neljän (4) viikon kuluessa peruuntuneesta koulutuspäivästä lukien.

Seminaarista lähetetään osallistumisvahvistus n. viikkoa ennen seminaaria.

 

sanky.png

Majoitus

Tilaisuuteen osallistujille on olemassa majoituskiintiö joka on voimassa 18.10.2019 saakka.

Solo Sokos Hotel Tampere 1hh 140€/yö
Solo Sokos Hotel Tampere 2hh 160€/yö

 

HTML