EtusivuKoulutusYritykset ja laitoksetKiinteistöjen paloturvallisuuden ajankohtaispäivät

Kiinteistöjen paloturvallisuuden ajankohtaispäivät

Pelastusalan neuvottelupäivät ovat nyt Kiinteistöjen paloturvallisuuden ajankohtaispäivät! Tervetuloa perinteikkääseen tapahtumaan, jossa Suomen parhaat asiantuntijat alustavat kiinteistöjen paloturvallisuuden ajankohtaisista teemoista. Päivät ovat jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan koonneet yhteen yritysten ja laitosten turvallisuustehtävissä toimivia, turvallisuuskouluttajia sekä pelastusviranomaisia.

Kohderyhmä

Kiinteistöjen paloturvallisuuden ajankohtaispäivät sopivat yritysten ja julkishallinnon riskienhallinta- ja turvallisuusjohtajille, -päälliköille ja -asiantuntijoille sekä omatoimisen varautumisen vastuuhenkilöille ja turvallisuuskouluttajille.

Tavoitteet

Ajankohtaispäivien keskeisinä tavoitteina ovat turvallisuustoiminnan kehittäminen yritysten, yhteisöjen ja viranomaisten yhteistyönä sekä tähän toimintaan liittyvien ajankohtaisten teemojen ja kokemusten hyödyntäminen. Tärkeää on myös vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia osallistujien kesken sekä oppia muiden hyvistä käytänteistä.

Ajankohta ja ilmoittautuminen

Kiinteistöjen paloturvallisuuden ajankohtaispäivät järjestetään laivaseminaarina 14.-16.12.2016. Katso tilaisuuden ohjelma tästä linkistä!

Katso tarkemmat tiedot ajankohtaispäivien sisällöstä SPEKin koulutuskalenterista, osoitteesta https://koulutus.spek.fi.  Myös ajankohtaispäiville ilmoittautuminen tapahtuu koulutuskalenterin kautta. 
 

Lisätietoja

Kiinteistöjen paloturvallisuudenajankohtaispäivät
14.-16.12.2016

Ilmoittaudu SPEKin koulutuskalenterin kautta


Sihteeri
Milja Löyttyniemi
puh. 040 809 1140

Koulutuspäällikkö
Heli Hätönen
puh. (09) 4761 1333

sähköposti: etunimi.sukunimi@spek.fi