EtusivuKoulutusYritykset ja laitokset

Yritysten ja laitosten henkilöstön koulutus 

Tarjoamme kolmitasoista turvallisuuskoulutusta, josta voit valita tehtäviesi ja vastuualueittesi mukaisesti. Tavoitteemme on ehkäistä työympäristössä sattuvia onnettomuuksia ja vahinkoja.

Kehitämme omaa kurssitarjontaamme yhteistyössä kotimaisten sidosryhmien ja eurooppalaisten palontorjuntaliittojen kanssa. Osa koulutuksesta toteutetaan yhdessä pelastusliittojen ja alan muiden toimijoiden kanssa.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu veloitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä, joten mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen kurssia. Tämän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta laskutetaan 50 % kurssimaksusta. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta etukäteen, laskutetaan koko kurssimaksu. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ja vaihtumisesta tulee ilmoittaa kurssin sihteerille.

Jos peruutus johtuu sairastumisesta, lääkärintodistusta vastaan veloitamme peruutuskuluina ainoastaan toimistokulut 12 €/koulutus. Lääkärintodistus on toimitettava viimeistään neljän (4) viikon kuluessa peruuntuneesta koulutuspäivästä lukien.

Lisätietoja koulutuksesta lähetetään sähköpostilla noin 10 vrk ennen tilaisuutta.