KOULUTTAJAKOULUTUS

Osallistava Turvallisuus Erityisryhmille (OTE) -hankkeen kouluttajakoulutuksia tarjotaan syksyn 2019 aikana eri puolilla Suomea. 

Koulutukset antavat osallistujille perusosaaminen erityisryhmien asumisen turvallisuuden varmistamiseksi ja turvallisuustiedon edelleen levittämiseksi. Koulutuksen yhteydessä perehdyt turvallisuuden osa-alueisiin, erityisryhmien erilaisiin turvallisuushaasteisiin ja onnettomuuksista oppimisen teoriaan. Tutustut myös turvallisuuden edistämisen työkaluihin, kuten arjen turvatekniikkaan. 

Koulutus on tarkoitettu Muistiyhdistysten ja Omaishoitajayhdistysten työntekijöille, vapaaehtoisille sekä muiden erityisryhmien kanssa työskenteleville järjestötoimijoille, jotka ovat kiinnostuneet turvallisuustyöpajojen vetämisestä ja turvallisuuden edistämisestä omassa toiminnassaan. Mukaan voi tulla myös sosiaali- ja terveystoimen tai pelastustoimen edustajia. 

Koulutus on osallistujille maksuton. Päiväkahvit tarjotaan. Lounas on omakustanteinen. Matka- ja majoituskustannuksista vastaa jokainen henkilö tai yhdistys itse.

KOULUTUSTILAISUUDET (klo 9:00-15:30)

20.8.2019 ROVANIEMI. Aurora-Sali, Caritas Palvelukeskus, Lapinkatu 1 B. 

21.8.2019 OULU. Kokoustila Asema, Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53. 

2.9.2019 TAMPERE. Valtuustosali, Keskusvirastotalo, Aleksis Kiven katu 14-16 C.

11.9.2019 HELSINKI. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö. Ratamestarinkatu 11. 

Koulutustilaisuuksia järjestetään syksyn aikana kaikkiaan kuusi. Kahden  koulutuksen aika ja paikka varmistuvat myöhemmin.

Kaikki tilaisuudet ovat saman sisältöisiä. Kuhunkin tilaisuuteen otetaan enintään 20 osallistujaa. 

 

Ilmoittautuminen 


Tiedostot