Ajankohtaista

EtusivuAjankohtaista
SPEK uutiskirjeet

SPEK uutiskirjeet

Uusimmat SPEK-uutiskirjeet.

Lue lisää ›
Blogit

Blogit

Ajankohtaisia katsauksia turvallisuuteen.

Lue lisää ›
Medialle

Medialle

Tietoa medialle.

Lue lisää ›
Juuri nyt
 • Nyt on hyvä aika päivittää perheen paloturvallisuusosaaminen

  1.9.2014

  SPEKin mediaseurannan alustavien tietojen mukaan tulipaloissa on elokuun loppuun mennessä kuollut 55 henkilöä. Syyskauden alkaessa on hyvä päivittää koko perheen paloturvallisuustiedot, jotta esimerkiksi iltapäivät yksin kotosalla olevat lapset osaavat toimia oikein, jos tuli pääsee irti. Myös ikääntyneiden läheisten paloturvallisuusasiat kannattaa tarkistaa yhdessä heidän kanssaan.

 • Ota kantaa pelastustoimen sivutoimisen ja vapaaehtoisen henkilöstön koulutusselvitykseen

  8.8.2014

  Selvitykseen voi ottaa kantaa helposti verkossa. Aikaa on syyskuun loppuun.

 • Kuiva kesä jatkuu – maastopalot uhkaavat

  6.8.2014

  Helteinen heinäkuu aiheutti sen, että rankoista ukkoskuuroista huolimatta maasto on kuivaa. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö kehottaa ihmisiä varovaisuuteen tulentekovälineiden, tupakan ja muiden mahdollisten palonaiheuttajien kanssa maastossa. SPEKin seurannan mukaan heinäkuun loppuun mennessä tulipaloissa on kuollut 52 henkilöä.

 • Niinistö: ”On mittaamattoman arvokasta, jos osaat pelastaa toisen hengen”

  2.7.2014

  Pelastustaidot ja kyky toimia järjestäytyneesti ovat hyödyksi elämässä, muistuttaa Viksu-leirillä vieraillut presidentti Sauli Niinistö. Niinistö ja rouva Jenni Haukio vierailivat palokuntanuorten Viksu-leirillä tiistaina. Leiri on parhaillaan käynnissä Porin Kirjurinluodossa.

 • Tulipaloissa on tänä vuonna kuollut jo 49 ihmistä

  1.7.2014

  Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön seurannan mukaan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana tulipaloissa on kuollut 49 henkilöä. Heistä 32 oli miehiä ja 14 naisia. Kolmen uhrin sukupuoli ei ole SPEKin tiedossa. Palokuolemissa ei vielä ole päästy valtioneuvoston sisäisen turvallisuuden ohjelman mukaiseen vähenemiseen.

Edellinen 1 2 3 ... 66 67 68 69 70Seuraava
Ajankohtaista

Hanki turvaksesi kotivara! Lue ohjeita onnettomuuksien ehkäisemiseen ja vaaratilanteissa toimimiseen www.kodinturvaopas.fi.