Ajankohtaista

EtusivuAjankohtaista
SPEK uutiskirjeet

SPEK uutiskirjeet

Uusimmat SPEK-uutiskirjeet.

Lue lisää ›
Blogit

Blogit

Ajankohtaisia katsauksia turvallisuuteen.

Lue lisää ›
Medialle

Medialle

Tietoa medialle.

Lue lisää ›
Juuri nyt
 • 78 ihmistä on kuollut tulipaloissa tänä vuonna

  1.12.2014

  Marraskuun loppuun mennessä tulipaloissa on kuollut 78 ihmistä. Koko viime vuonna tulipaloissa menehtyi 58 ihmistä, joten siihen verrattuna vuoden 2014 luku on suuri. Palokuolleiden lukumäärä on ollut laskussa tämän vuosikymmenen, mutta vuonna 2014 suunta muuttui jälleen. Tiedot perustuvat Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön seurantaan.

 • Paloturvallisuus paranee tekniikalla ja läheisistä välittämällä

  20.11.2014

  Ihmiset elävät yhä vanhemmiksi, ja tavoitteena on, että omassa kodissa asutaan mahdollisimman pitkään. Tällaiset asiat tuovat haastetta turvallisuusasioille. On aiheellista kysyä, kuinka asuminen turvataan ihmisen ikääntyessä. Ikäihmisten asumisen turvallisuus on tämänvuotisen Paloturvallisuusviikon yhtenä painopisteenä. Paloturvallisuutta voi edistää niin teknisillä ratkaisuilla kuin läheisistä huolehtimallakin.

 • Päivä Paloasemalla tapahtumiin odotetaan lauantaina 100 000 kävijää

  19.11.2014

  Päivä Paloasemalla -tapahtumaa vietetään tulevana lauantaina yli 360 paloasemalla eri puolilla Suomea. Iloiseen ja elämykselliseen koko perheen turvallisuustapahtumaan odotetaan jopa 100 000 vierasta. Päivä Paloasemalla -tapahtumat ovat osa Paloturvallisuusviikkoa, jonka tärkeänä teemana tänä vuonna on ikäihmisten paloturvallisuus. Tapahtumapaikat kannattaa tarkistaa netistä osoitteesta paloturvallisuusviikko.fi.

 • Positiivinen palokunta

  19.11.2014

  Jänkäsalon WPK kokoaa kyläläiset ja elävöittää suosittua mökkiseutua Saimaalla. Etelä-Karjalan Taipalsaarella toimiva sopimuspalokunta vastaa paloturvallisuuden ohella monesta muustakin asiasta.

 • Vuoden Palokuntanuorisotyöntekijä -palkinto meni Kauniaisiin

  17.11.2014

  Tuore Vuoden Palokuntanuorisotyöntekijä Jens Tegengren osaa arvostaa nuorisotyötä ja sen tekijöitä. Hän on itse kasvanut Grankulla FBK:n nuoriso-osastolta hälytysosastoon ja palokunnan päälliköksi. Hän on taistellut nuoriso-osaston puolesta ja saanut palokuntansa nuorisotyön kukoistamaan yli 10 vuoden aktiivisella toiminnalla. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön nuorisotyötoimikunnan valinta Vuoden Palokuntanuorisotyöntekijäksi julkistettiin maanantaina Helsingissä.

Edellinen 1 2 3 ... 64 65 66 67 68 69 70Seuraava
Ajankohtaista

Hanki turvaksesi kotivara! Lue ohjeita onnettomuuksien ehkäisemiseen ja vaaratilanteissa toimimiseen www.kodinturvaopas.fi.