Ajankohtaista

EtusivuAjankohtaista
SPEK uutiskirjeet

SPEK uutiskirjeet

Uusimmat SPEK-uutiskirjeet.

Lue lisää ›
Blogit

Blogit

Ajankohtaisia katsauksia turvallisuuteen.

Lue lisää ›
Medialle

Medialle

Tietoa medialle.

Lue lisää ›
Juuri nyt
 • Nou Hätä! -turvallisuuskilpailu huipentuu torstaina Kuopiossa

  5.5.2014

  Yli 35000 yläkoululaista on osallistunut kevätkaudella Nou Hätä! -turvallisuuskoulutukseen. Kahdeksasluokkalaisten onnettomuuksien ehkäisemisen ja vaaratilanteessa toimimisen taidot ovat lisääntyneet. Pelastusopiston opiskelijat järjestävät Nou Hätä! -kilpailun finalisteille elämyksiä pursuavan loppukilpailupäivän. Media on tervetullutta seuraamaan kilpailuja Pelastusopistolle Kuopioon torstaina 8.5.

 • Näillä keinoilla mökkimaisema ei peity savupilveen

  30.4.2014

  Mökkikausi on alkanut, ja kaikki mökkiläiset toivovat poutaisia mökkikelejä. Sadepilvien lisäksi kesäasuntoa saattaa uhata savupilvi. – Muutaman perusasian tarkistamalla voidaan varmistaa paloturvallinen mökkielämä, vinkkaa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön turvallisuusasiantuntija Jari Pouta.

 • Osaavatko viisitoistavuotiaat toimia oikein tulipalossa?

  7.4.2014

  Nou Hätä! -kampanjan pelastustaitokilpailu on edennyt aluekilpailuihin. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön koordinoimassa kampanjassa yläkoululaiset oppivat kevään aikana arjen turvataitoja. Kahdeksasluokkalaiset kilpailevat finaalipaikoista torstaina 10.4. Kampanjan polttopisteessä on tänä vuonna poistumisturvallisuus ja teemana Bongaa EXIT. Tiedostusvälineet ovat tervetulleita seuraamaan kilpailuja.

 • Ensimmäisellä vuosineljänneksellä 30 palokuolemaa

  2.4.2014

  Tulipaloissa on ensimmäisellä vuosineljänneksellä kuollut 30 ihmistä, selviää Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ennakkotiedoista. Palokuolemien määrä on lisääntynyt huomattavasti edellisten kahden vuoden vastaavasta ajasta. Viime vuonna samaan aikaan palokuolleita oli 19, toissa vuonna 18.

 • Paloturvallisuus on jokaisen omissa käsissä

  19.3.2014

  Oman lähiympäristön paloturvallisuus on valtaosaltaan jokaisen omissa käsissä. Siksi suomalaiset haastettiin osallistumaan Oma paloharjoitus -kampanjaan osana marras-joulukuussa järjestettyä Paloturvallisuusviikkoa. Tarkoitus oli saada ihmiset parantamaan lähiympäristönsä turvallisuutta kodin piirissä, töissä, päiväkodissa ja koulussa. Kampanjaan osallistui lähes 60 000 suomalaista.

Edellinen 1 2 3 ... 64 65 66 67 68Seuraava
Ajankohtaista

Hanki turvaksesi kotivara! Lue ohjeita onnettomuuksien ehkäisemiseen ja vaaratilanteissa toimimiseen www.kodinturvaopas.fi.