Ajankohtaista

EtusivuAjankohtaista
SPEK uutiskirjeet

SPEK uutiskirjeet

Uusimmat SPEK-uutiskirjeet.

Lue lisää ›
Blogit

Blogit

Ajankohtaisia katsauksia turvallisuuteen.

Lue lisää ›
Medialle

Medialle

Tietoa medialle.

Lue lisää ›
Juuri nyt
 • Blogi: Voiko ”Sinä pelastat” olla paloturvallisuusilmiö?

  5.6.2019

  Turvallisuuskampanjoinnin vaikuttavuus on ikuisuusmysteeri. Jos kaupallinen kampanja kauppaa kahvipaketteja tai sähköpolkupyöriä, vaikuttavuuden näkee mutkina myyntikäyrässä. Mutta kuinka on asianlaita, kun markkinoidaan turvallista käyttäytymistä? Miten ihmeessä aiheutettaisiin paloturvallisuutta edistävä ilmiö?

 • Blogi: Hallitusohjelma hyvin linjassa SPEKin tavoitteiden kanssa

  4.6.2019

  Eilen 3.6. julkistettu neuvottelutulos hallitusohjelmasta lupaa paljon hyvää. Erityisen ilahduttavaa on, että SPEKin ajamat tavoitteet saavat hyvin vastakaikua kirjauksista.

 • Lisää asumisturvallisuutta monin keinoin

  4.6.2019

  Ikäihmisten turvallista kotona asumista voi edistää monin eri tavoin: Lammin VPK:n vapaaehtoiset käyvät kartoittamassa kotien turvallisuutta ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän alueella asuvien muistisairaiden on mahdollista saada käyttöönsä paikantava turvakello.

 • Kevään koulutukset veivät nostolavalta kannon nokkaan

  31.5.2019

  Laadukas koulutus on palokuntalaisten työn tärkein edellytys. Koulutusjärjestelmää uusitaan parhaillaan, mutta koulutuksen laadusta ei kahden vuoden siirtymäkauden aikana tingitä.

 • Majoitusten paloturvallisuus puhuttaa opintopäivillä

  29.5.2019

  Airbnb-majoitusten turvallisuuskäytännöt puhuttavat. Miten varmistetaan, että majoittuvat asukkaat tutustuvat asunnon ja rakennuksen turvallisuuskäytäntöihin? Kaksipäiväisillä Rakenteellisen palonehkäisyn opintopäivillä käsitellään majoitusten paloturvallisuuden lisäksi muun muassa pelastustoimen säädösmuutoksia ja kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä paloturvallisuudessa.

Edellinen 1 2 3 4 ... 68 69 70Seuraava
Ajankohtaista

Hanki turvaksesi kotivara! Lue ohjeita onnettomuuksien ehkäisemiseen ja vaaratilanteissa toimimiseen www.kodinturvaopas.fi.