EtusivuAjankohtaistaKampanjat

Kampanjat

SPEK on aktiivisesti mukana valtakunnallisissa turvallisuutta edistävissä kampanjoissa.

Paloturvallisuusviikko

Patuvkologo2013net.jpg

Paloturvallisuusviikon tavoitteena on parantaa koko Suomen paloturvallisuutta. Paloturvallisuusviikkoa vietetään marras-joulukuun vaihteessa. Se alkaa koko perheen Päivä Paloasemalla -tapahtumalla ja päättyy Pohjoismaiseen palovaroitinpäivään.

Lisätietoa: www.paloturvallisuusviikko.fi

 

NouHätä!


nouhätäpieni.png

NouHätä! on pelastustaitokampanja erityisesti kahdeksasluokkalaisille. NouHätä! -opetukseen kuuluu muutama tunti turvallisuusopetusta, minkä jälkeen luokka tai oppilasryhmä voi muodostaa joukkueita ja osallistua NouHätä! -kilpailuun.

Lisätietoa: www.nouhata.fi

Kotitapaturmien ehkäisykampanja

Kotitapaturmien ehkäisykampanjan taustalla on viranomaisia ja järjestöjä, jotka haluavat vaikuttaa siihen, että suomalaiset tapaturmatilastot eivät olisi Euroopan synkimmästä päästä. Kampanja on edistänyt suomalaisen vapaa-ajan turvallisuutta jo yli kaksikymmentä vuotta tuottamalla materiaaleja sekä suurelle yleisölle että sellaisille ihmisille, jotka ammatikseen voivat edistää ihmisten turvallisuutta.


Lisätietoa: www.kotitapaturma.fi


Tapaturmapäivä
Tapaturmapäivä kiinnittää vuosittain kaikkien suomalaisten huomion tapaturmiin ja niiden ehkäisyyn. Tapaturmapäivä on vuosittain jonakin perjantaina 13. päivä.

Lisätietoa: www.tapaturmapaiva.fi
 
Yhteystiedot
Kampanjapäällikkö
Riikka Ahopelto 
(hoitovapaalla 1/9 2017 asti)
 
Tiedotuspäällikkö
Juha Hassila
puh. (09) 4761 1324
gsm 040 758 7846

sähköpostit:
etunimi.sukunimi@spek.fi