EtusivuAjankohtaistaAvoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö on turvallisuuden asiantuntija. Tuotamme tietoa erilaisissa tutkimushankkeissa ja kehitämme asumisen ja arjen turvallisuutta. Tuemme palokuntia ja muita turvallisuusalan vapaaehtoisia.


Haemme aktiivista

Projektipäällikköä

Osallistava Turvallisuus Erityisryhmille (OTE) -projektiin. Projektin tarkoitus on parantaa kotona ja tuetun kotona-asumisen piirissä olevien muistisairaiden, omaishoitajien ja heidän hoidettaviensa turvallisuutta.

Projekti on kolmivuotinen (2017-2019) ja sitä rahoittaa STEA (ent. RAY). Ensimmäinen vuosi keskittyy Kainuun alueella tehtävään pilottijaksoon, jonka jälkeen projekti laajenee valtakunnalliseksi. Projektipäällikkönä toimit keskeisessä tehtävässä erityisryhmien kotitapaturmien ehkäisytyössä. Vastaat projektin koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta, projektin taloudesta, raportoinnista ja kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu myös yhteistyö sosiaali-, terveys- ja turvallisuustoimijoiden kanssa.

Näitä odotamme sinulta:

• Olet projektityön ammattilainen. Sinulla on kokemusta RAY-projektien vetämisestä ja tunnet alueen sidosryhmiä ja yhteistyötahoja.

• Sinulla on kokemusta koulutusten suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista.

• Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

• Sinulla on positiivinen asenne, olet oma-aloitteinen, joustava ja yhteistyökykyinen.

• Sinulla on auton käyttömahdollisuus ja matkustusvalmius.

Meillä olet mukana tekemässä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä sekä nykyaikaiset työvälineet. Toimipaikkasi sijaitsee Kajaanissa.

Lisätietoja:
Aikku Eskelinen, puh. 040 834 4545

Tee hakemus viimeistään keskiviikkona 25.10.2017 klo 16:00 oikeanpuoleisessa valikossa näkyvän työnhakulomakkeen kautta. Liitä hakemukseen mukaan CV.

STM_tukee.RGB.png