EtusivuAjankohtaistaAvoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ry, SPEK on turvallisuuden asiantuntija. Kehitämme asumisen ja arjen turvallisuutta ja tuemme palokuntia sekä muita turvallisuusalan vapaaehtoisia.

Haemme palvelukseemme aktiivista järjestöpäällikköä

kehittämään pelastusalan järjestötoimintaa. Tärkeimpinä tehtävinäsi on tukea palokuntia sekä muita pelastus- ja turvallisuusalalla toimivia vapaaehtoisia. Luot edellytyksiä paikallisen vapaaehtoistoiminnan elinvoimaisuudelle ja jatkuvuudelle.

Olet meille sopiva tekijä, jos tunnistat itsesi näistä:

• Ymmärrät vapaaehtoistoiminnan yhteiskunnallisen merkityksen, tunnistat muuttuvan toimintaympäristön haasteet ja haluat vastata niihin järjestötoimintaa kehittämällä.

• Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja useamman vuoden kokemus järjestötehtävistä.

• Olet innostunut, oma-aloitteinen, palvelualtis, joustava ja haluat haastaa itsesi.

• Omaat hyvät esimiesvalmiudet ja -taidot.

• Sinulla on kattavat tietotekniset valmiudet, hyvät viestintätaidot ja valmius kansainväliseen yhteistyöhön.

Meillä olet mukana tekemässä yhteiskunnallisesti merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet ja kilpailukykyiset palvelusuhteen edut. Toimipaikkasi sijaitsee Pasilassa. Tehtävä on vakinainen sekä vaatii ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Marko Hasari, marko.hasari@spek.fi puh. 050 337 5648

Palokuntajohtaja Petri Jaatinen, petri.jaatinen@spek.fi puh. 0400 535 441. Varmemmin tavoitettavissa to 8.2.2018 klo 9:00–11:00 ja pe 9.2.2018 klo 13:00–15:00.


Tee hakemus viimeistään 25.2.2018 oikeassa yläkulmassa olevan työnhakulomakkeen kautta. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja palkkatoiveesi.