Koulutusesite2014.PNG
Turvallisuuskoulutusta yritysten ja laitosten henkilöstölle

SPEK tarjoaa turvallisuuskoulutusta yritysten ja laitosten henkilöstölle. Kolmitasoisesta turvallisuuskoulutuksesta voit valita tehtäviesi ja vastuualueittesi mukaisesti.

Saat eri kurssivaihtoehdoista lisää tietoa koulutuskalenterista ja koulutusesitteestä.

Koulutuskalenteriin
Koulutusesitteeseen

viiva.png MannasuurimoJaPikariisiNetpienempi1.jpg

Kotivara antaa turvaa sairauden ja myrskyn varalle

Kotivara tarkoittaa, että kotiin hankitaan ruokaa ja muita päivittäin tarvittavia tavaroita vähän enemmän sekä tietysti riittävästi kannellisia vesiastioita. Niiden avulla pärjäät kotona, vaikka myrsky yllättäisi tai sairaus kaataisi sänkyyn.

Lue lisää kotivarasta ja välttämättömyystarvikkeistaJuuri nyt
EU-vaalipaneeli: Tuoko EU turvaa kansalaisille? 17.4.2014
SPEK järjestää toukokuussa EU-vaalipaneelin, jossa tarkastellaan EU:n kykyä ylläpitää kansalaistensa turvallisuutta ja kysytään, onko unionilla mahdollisuuksia vastata alati moninaistuviin sisäisiin ja ulkoisiin uhkiin. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.
Kokonaisturvallisuuden sanastossa on 175 käsitettä 17.4.2014
Kokonaisturvallisuuden ja varautumisen sanasto valmistuu syksyllä 2014. Sen tarkoituksena on selkiyttää turvallisuuteen liittyviä, usein monimutkaisia ja moniselitteisiä termejä. Sanaston luonnoksessa on esitetty termitietueina ja käsitekaavioina 175 käsitteen tiedot. Suomenkielisistä termeistä annetaan suositukset, ja termeille annetaan vastineet ruotsin ja englannin kielillä.
Osaavatko viisitoistavuotiaat toimia oikein tulipalossa? 7.4.2014
Nou Hätä! -kampanjan pelastustaitokilpailu on edennyt aluekilpailuihin. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön koordinoimassa kampanjassa yläkoululaiset oppivat kevään aikana arjen turvataitoja. Kahdeksasluokkalaiset kilpailevat finaalipaikoista torstaina 10.4. Kampanjan polttopisteessä on tänä vuonna poistumisturvallisuus ja teemana Bongaa EXIT. Tiedostusvälineet ovat tervetulleita seuraamaan kilpailuja.
Ensimmäisellä vuosineljänneksellä 30 palokuolemaa 2.4.2014
Tulipaloissa on ensimmäisellä vuosineljänneksellä kuollut 30 ihmistä, selviää Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ennakkotiedoista. Palokuolemien määrä on lisääntynyt huomattavasti edellisten kahden vuoden vastaavasta ajasta. Viime vuonna samaan aikaan palokuolleita oli 19, toissa vuonna 18.
       psr_logo_fi.jpgRAY_Tukee_RGB_300dpi.jpgopintokeskus_logo.png
Verkkokaupasta
Pelastussuunnitelu yrityksille peini.jpg

Pelastussuunnittelu-

opas yrityksille

Hinta 19,50 €   
   
   
   
   
Kauppaan
Ajankohtaisia linkkejä

palokuntalaiskokousxxvii.jpg

paloturvallisuus.info.png